Zvýšenie športového výkonu a boj proti bolestiam bez liekov

Je čas na hru. Poďme! Viac energie. Viac rýchlosti. 100% prírodné a bez drog.

Športový Výkon

Aby ste mohli hrať čo najlepšie, musíte byť fyzicky aj mentálne uzamknutí. Victory Patch je navrhnutý tak, aby vám pomohol zlepšiť váš športový výkon, aby ste mohli byť výbušnejší, agilnejší a sústredenejší v každej hre.

Vibrotaktilná technológia

Super Patches spoliehajú na vedu o vibrotaktilnej stimulácii. Technológia vo vnútri Super Patche má jedinečne usporiadané hrebene, ktoré vyzerajú ako QR kód. Keď sa tieto hrebene dotknú našej pokožky, naše bunky vysielajú jedinečné signály, ktoré interagujú s nervovým systémom nášho tela.

Patch slobody

Freedom Patch , neinvazívna technológia bez liekov, ktorá môže na cestách ponúknuť úľavu od drobných bolestí svalov a kĺbov, bežne spojených s cvičením, domácimi prácami a každodennými aktivitami.

Neuveriteľná výdrž

PREDHRA. V HRE. PO HRE. Victory Patch je vašim spojencom na zvládnutie každej fázy.

Focus Patch

Sústredenie je kľúčom k hre, učeniu a tvoreniu. Focus Patch je neinvazívna technológia bez liekov, ktorá môže zlepšiť celkovú pohodu prostredníctvom vibrotaktilnej stimulácie, ktorá používateľom umožní prirodzene zažiť lepšie sústredenie a jasnosť.

Skutočné recenzie:

Krista T.: "S touto náplasťou je život lepší! Všimol som si, že ma už nebolia kolená, už ma nebolia nohy, mám lepšiu rovnováhu, mám viac energie, lepšie spím a moja úzkosť je ďaleko lepšie zvládnuteľná. Moje telo jednoducho cíti, že funguje celkovo lepšie, keď mám túto náplasť."

Tereza Z: "Neuveriteľná malá náplasť! Tieto náplasti používam posledných pár rokov a MILUJEM, ako úžasne sa vďaka nim cítim! Silnejší, vyváženejší a ľahko menej bolí! Priložím si ho blízko k ramenu, keď pôsobí a bolesť zmizne! Milujem to!"

Melissa L: "Toľko mi pomohli s mojou chronickou bolesťou hlavy."

Jacki J: "Môj život sa zmenil. Občas mám silné bolesti kĺbov a svalov. Tieto super náplasti mi dali viac dní bez bolesti ako za 10 rokov!"

Vicki Smithová: " Milujem tieto náplasti pre úľavu od bolesti, rovnováhu a stabilitu."

 

 

SUPER PATCH VICTORY

Sila, moc, rovnováha, obratnosť a regenerácia sú piliermi najvyššej úrovne športového výkonu. Získajte všetko s pomocou Victory Patch. Victory Patch je neinvazívnou