Tenisový triumf: Posuňte svoju hru na novú úroveň

Posuňte svoj tenis na novú úroveň! Ak chcete dosiahnuť svoj vrchol na kurte , nie je nič dôležitejšie ako rýchlosť , sila a stabilita . S radom Super Patch's Performance môžete získať potrebnú výbušnosť a obratnosť , aby ste prekonali svojich súperov av každom zápase podali svoj najlepší výkon.

Doplňte svoju rýchlosť a silu na každom údere a každom kroku a uvidíte rozdiel vo vašej hre. S testovanými a overenými technológiami vám Super Patch pomôže dosiahnuť maximálny výkon a udržať sa v zóne neustáleho zlepšovania. Či už ste začínajúci hráč alebo profesionálny tenista, táto inovatívna technológia vám pomôže prekonať vaše limity a dosiahnuť nové úspechy na kurte.

  • zvýšená schopnosť špičkovej sily : viac výbušnosti, vyššia rýchlosť a obratnosť, lepší pohyb na kurte.
  • zlepšená schopnosť vstrebávať silu : menšie riziko zranenia, lepšie otáčanie pre rýchle pohyby.
  • zlepšená miera sily vývoj a jazda : viac rýchlosti a rýchlych nôh, rýchlejšia tvorba záberov.
  • zlepšenú rýchlosť a dynamiku pohybu : rýchlejší prvý krok, lepšia práca nôh, lepšia obratnosť.
  • vylepšená rovnováha a stabilita : lepšie riadiť súd, zasiahnite presnejšie strely.
  • zlepšená obnova : znížte riziko zranenia, rýchlejšie zotavenie po zápase.
  • vylepšené zameranie : zostaňte uzamknutí pre neskoré počty, zostaňte v zóne, robte menej chýb.

Podporené vedou. štúdie preverené. vibrotaktile technology je kontaktná technológia. keď sa vaša koža dostane do kontaktu so vzorom, spustí to pocit a odošle informácie do vášho mozgu. mozog a nervový systém spracovávajú túto stimuláciu, čo športovcom poskytuje okamžité zlepšenie ich rovnováhy, stability a sily a zároveň pomáha znižovať bolesť.

SUPER PATCH VICTORY

Sila, moc, rovnováha, obratnosť a regenerácia sú piliermi najvyššej úrovne športového výkonu. Získajte všetko s pomocou Victory Patch. Victory Patch je neinvazívnou a