Pripravte sa na Touchdown

Maximálny Výkon s Radom Super Patch

Každý pád je bitka. Nikdy sa nevzdávaj. Poskytnite si všetku duševnú a fyzickú výhodu, ktorú môžete poraziť svojho súpera, s výkonnostným radom Super Patch . Vedecky testované a overené.

Zvýšená Schopnosť Špičkovej Sily vám pomáha vytvárať väčšiu silu spodnej časti tela a jadra, čo je kľúčové pre úspešné výkony v americkom futbale.

Zlepšená Schopnosť Vstrebávať Silu umožňuje meniť smer efektívnejšie a bezpečnejšie a získať kontakt s väčšou kontrolou, čo vám umožňuje lepšie sa vyhnúť súperom a získať výhodu.

Zlepšená Rýchlosť Vývoja Sily a Jazdy zvyšuje vašu rýchlosť a obratnosť a poskytuje viac výbušnosti, čo je kľúčové pre dynamiku hry a úspešné prevedenie rôznych herných ťahov.

Vylepšená Relatívna Sila vám umožňuje šprintovať, otáčať sa, skákať a reagovať lepšie pod tlakom, čo vám dáva výhodu nad súpermi v dôležitých momentoch hry.

Vylepšené Jar zlepšuje vašu rýchlosť, prácu nôh a obratnosť, čo je kľúčové pre rýchle a efektívne pohyby na ihrisku.

Vylepšená Rovnováha a Stabilita vám pomáha zostať na nohách a zdolávať súpera, a tiež behať lepšie trasy, čo vám umožňuje lepšie kontrolovať pohyb a dosahovať úspechy.

Zlepšená Obnova znižuje riziko zranenia a rýchlejšie zotavenie do ďalšej hry, čo je dôležité pre udržanie optimálneho výkonu počas celého zápasu.

Vylepšené Zameranie vám pomáha zostať v zóne a minimalizovať chyby, čo vám dáva väčšiu šancu na úspech v rozhodujúcich momentoch zápasu.

Podporené vedou a klinicky testované, Super Patch prináša revolučnú technológiu vibrotaktilnej stimulácie, ktorá zlepšuje športový výkon a minimalizuje riziko zranenia, čo môže byť kľúčové pre amerických futbalistov.

 

SUPER PATCH VICTORY

Sila, moc, rovnováha, obratnosť a regenerácia sú piliermi najvyššej úrovne športového výkonu. Získajte všetko s pomocou Victory Patch. Victory Patch je neinvazívnou