Maximálny výkon na ľade

Hokejová bitka: Maximálny výkon na ľade

Hokej je šport pre bojovníkov, kde sa každý moment na ľade rozhoduje o víťazstve. Pripravte sa na túto bitku s výkonnostným radom Super Patch , ktorý vám pomôže získať viac z každého úderu, prihrávky a kroku, rovnako ako to robia profesionálni športovci.

Zvýšená schopnosť špičkovej sily : Dosiahnite väčšiu výbušnosť, rýchlosť a obratnosť na ľade, a to aj pri vykonávaní výkonných bodychecks.

Zlepšená schopnosť vstrebávať silu : Znížte pravdepodobnosť zranenia a zvýšte bezpečnosť hráča, aby mohol hrať na maximum.

Vylepšená relatívna sila : Dosiahnite vyššiu rýchlosť a obratnosť na ľade a tvrdších striel, čo vám pomôže dominovať v každom zápase.

Vylepšená rovnováha a stabilita : Získajte viac obratnosti na ľade a dosiahnu tvrdšie a presnejšie striel, ktoré sa stanú vašou zbraňou.

Zlepšená obnova : Rýchlo sa zotavte pre ďalšiu hru a zvýšte svoju schopnosť návratu do zápasu po zranení.

Vylepšené zameranie : Zlepšite svoj výhľad na ľade a rozhodujte lepšie, čo vám pomôže dosiahnuť strategické víťazstvá.

Podporené vedou. Štúdia preverené. Vibrotaktile Technology je inovatívna technológia, ktorá okamžite zlepšuje váš výkon na ľade tým, že poskytuje vášmu mozgu informácie o rovnováhe, stabilite a sile.

 

SUPER PATCH VICTORY

Sila, moc, rovnováha, obratnosť a regenerácia sú piliermi najvyššej úrovne športového výkonu. Získajte všetko s pomocou Victory Patch. Victory Patch je neinvazívnou