Dosiahnite svoj bežecký vrchol

Buďte rýchlejší a dosiahnite svoje bežecké maximum s výkonnostným radom Super Patch , ktorý bol testovaný a overený, aby vám pomohla dosiahnuť svoje ciele, či už beháte maratóny alebo šprinty.

Zvýšená schopnosť špičkovej sily : Posilňujte spodnú časť tela a jadro, aby ste dosiahli atletickú dokonalosť a vytvorili väčšiu silu.

Zlepšená rýchlosť rozvoja sily a pohonu : Získavajte vyššiu rýchlosť a zrýchlenie a dosahujte rýchlejšiu prácu nôh pre maximálny výkon.

Vylepšená relatívna sila : Dosahujte vylepšený šprint a udržujte lepšie tempo behu, čo pomáha predchádzať zraneniam.

Vylepšená jar : Zvýšte rýchlosť a zlepšite obratnosť svojich nôh, aby ste boli rýchlejší a efektívnejší na každom kroku.

Vylepšená rovnováha a stabilita : Zlepšite svoju obratnosť a odolnosť, čo je kľúčom k úspešnému behu a prevencii zranení.

Zlepšená obnova : Znížte riziko zranenia a rýchlo sa zotavte po každom bežeckom výkone, aby ste mohli pokračovať vo svojom tréningu.

Podporené vedou. Štúdia preverené. Vibrotaktile Technology je revolučná technológia, ktorá vám poskytuje okamžité zlepšenie vašej rovnováhy, stability a sily, a to všetko vďaka stimulácii vášho mozgu a nervového systému.

 

SUPER PATCH VICTORY

Sila, moc, rovnováha, obratnosť a regenerácia sú piliermi najvyššej úrovne športového výkonu. Získajte všetko s pomocou Victory Patch. Victory Patch je neinvazívnou