Basketbalový Skok vyššie

Maximálna Výkonnosť s Super Patch Radom

S ubúdajúcim časom pozdvihnite svoju hru. Zostaňte sústredenie a nabitie energií na útok a obranu s výkonnostným radom Super Patch . Testované a schválené vedcami a športovcami NBA .

Zvýšená Schopnosť Špičkovej Sily vám prináša viac výbušnosti, vyššiu rýchlosť a obratnosť a vylepšený vertikálny skok, čo je kľúčové pre efektívnu hru v basketbale.

Zlepšená Schopnosť Vstrebávať Silu umožňuje kontrolovanejšie skoky a pristátie a lepší kontakt v jazdnom pruhu, čo zvyšuje vašu silu a stabilitu počas hry.

Zlepšená Miera Sily Vývoj a Jazda vám pomáha rýchlejšie sa dostať hore a dole po kurte a vykonávať lepšie a rýchlejšie skoky, čo je kľúčové pre dynamiku hry.

Vylepšená Relatívna Sila zvyšuje vašu agilitu a zaisťuje rýchlejšie a silnejšie kroky, čo vám umožňuje rýchlo reagovať na zmeny v hre.

Vylepšená Jar vám prináša lepšiu rýchlosť a rýchlejšie nohy, čo je kľúčové pre dynamickú hru na basketbalovom ihrisku.

Vylepšená Rovnováha a Stabilita zlepšuje vašu prácu nôh a konzistentnejšie fotografovanie, čo vám umožňuje lepšie kontrolovať pohyb a zlepšiť svoj výkon.

Zlepšená Obnova pomáha znižovať riziko zranenia a zaisťuje rýchlejšie zotavenie po hre, čo je kľúčové pre udržanie optimálneho výkonu.

Vylepšené Zameranie vás uzamkne pre trestné hody a 3 lopty a pomáha vám zostať v zóne a minimalizovať chyby, čo vám umožňuje dosiahnuť lepšie výsledky na ihrisku.

Podporené vedou a klinicky testované, Super Patch prináša revolučnú technológiu vibrotaktilnej stimulácie, ktorá zlepšuje športový výkon a minimalizuje riziko zranenia, čo môže byť kľúčové pre basketbalových hráčov.

 

SUPER PATCH VICTORY

Sila, moc, rovnováha, obratnosť a regenerácia sú piliermi najvyššej úrovne športového výkonu. Získajte všetko s pomocou Victory Patch. Victory Patch je neinvazívnou